keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Poniesittely 1

Miksi minulla on Rom osa 1.


Ensimmäinen "oma" poni oli shettisruuna Niemenpellon Mr Mime. Mikki oli meillä leasingilla reilun vuoden ajan, välillä elokuu 2007-syyskuu 2008 (onko siitä todella jo niin kauan?).
 Mikki oli huippujätkä! Ei ehkä parhaimman kilpailupään omaava, mutta luonteeltaan loistava ja käytökseltään mahtava. Ikinä ei tarvinnut pelätä, että mihinköhän suuntaan poni seuraavaksi singahtaa, vaan Mikki oli pomminvarma luottoponi, jolla kuitenkin oli se oma tahto.
 Mikki asusti poniravikoululla ja oli myös opetuskäytössä. Mikki oli suosittu varsinkin ratsastustunneilla, koska oli osaava muihin verrattuna ja muutenkin tasainen luonteeltaan. Ajotunneillakin poni toimi hyvin, koska oli herkkä suustaan mutta samalla eteenpäinpyrkivä.
Muutama starttikin Mikillä päästeltiin, lähinnä sijoituksella ensimmäinen ilman rahaa...
Vaikka Mikki oli vielä meillä, etsittiin jo ostettavaa ponia, koska oli selvä, että tätä ponia ei rahalla saa ostettua. Mikki lähti takaisin kotiinsa ja reilun kuukauden päästä tallissa seisoi jo oma poni, joka olisi tarkoitus esitellä seuraavaksi.


6 kommenttia:

  1. Mikki on kyllä mainio otus! :-)

    Sun ja Rommin juttuja on kyllä tosi kiva lukea!

    http://ponitiimi.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Mikki on super :D
    Kiitän, samoin sun :)

    VastaaPoista
  3. Oiij onko Mikki ollut teilläkin ?

    VastaaPoista
  4. Juu :) Oli todella aivan superponi! Mikki on kyllä se mun elämän Poni, vaikka olihan Vilmakin tosi tärkee meikäläiselle :)

    VastaaPoista
  5. Juu meinasin ottaa Mikin yhessä vaiheessa ylläpioon, mutta en sitten ottanut. Ponihan asu ihan naapurissa et kävin aina sit ratsastelemassa sillä :)

    VastaaPoista
  6. Vähä siistiä! Mikki yhdistää mooonta ihmistä :)

    VastaaPoista